Top

Friday, June 18, 2021

Kashmiri Kalakand कश्मीरी कलाकंद


 

Ingredient:

Ghee – 1 Tea Spoon

Milk – 1 Cup

Cheese (Paneer) – 350 grams

Milk Powder – 1 Cup

Jaggery (Gud) – 1 Cup

Cardamom  Powder – 1 /4 Tea Spoon




Thanks To

-Chef Sameer Lal of Udantashtari Fame

-Sadhna Lal

For Subscribe me Video:

Aaryav Srivastava

https://www.youtube.com/channel/UCuz0t0TnSH3JhNtpIWcPHyQ

Our FB page:

https://www.facebook.com/ufoskitchen

Subscribe to our recipe by email:

http://www.ufoskitchen.com/

Please subscribe to get regular update:
https://www.youtube.com/c/UFOSKitchens?sub_confirmation=1


1 comment:

  1. इतना बढ़िया बढ़िया पकवान आप बताते हैं। देखकर संतोष कर लेते हैं। अन्यथा खा-खाकर क्या हाल हो जाएगा। गुड़ से बनी मिठाई है, तो एक बार तो बना ही लेंगे।

    ReplyDelete