Ingredient:
Poha (Beated Rice) – 2 Cup
Yogurt – 3 Spoon
Besan (Gram Flour) – 2 Spoon
Turmeric
Powder – 1 /2 Tea Spoon
Kasoori Methi (Fenugreek Leaves) – 1 /2 Spoon
Red Chili flakes – 1 /2 Spoon
Coriander
Powder – 1 /2 Spoon
Cumin
Powder – 1 /2 Spoon
Salt – 1 /2 Spoon
Sugar –
1 /4 Spoon
Cooking
Oil – 2 Spoon
Baking
Soda – 1 /4 Spoon
Green
Chili – 2
Corn –
1 /2 Cup
Green
Peas - 1 /2 Cup
Onion –
1 Small
Black Paper
– 1 /2 Spoon
For
Tadka:
Oil – 1
Spoon
Hing (Asafoetida)
– 1 Pinch
Mustard
Seed (Rai) – 1 /2 Spoon
Curry Leaves
(Mithi Neem) – 6 to 7
Our FB page:
Subscribe to our recipe by email:
भोजन बनाना सभी जानते हैं किंतु उसे कलात्मक बनाना कुछ लोग ही कर पाते हैं , जिनमें से आप एक हैं।
ReplyDeleteयह तो बहुत स्वादिष्ट दिख रहा है। स्वाद तो चखना ही होगा।
ReplyDeleteआपकी ये किचन तो गजब की शानदार है दद्दा |
ReplyDelete