Ingredients:
गेहूं का
आटा – Wheat Flour - 2 Cup
गुड – Jaggery
(Gud) - 2 Cup
देशी घी – Desi Ghee (Clarified Butter) – 1/2 Spoon
दही – Yogurt – 6 Table Spoon
तेल – Oil – 8 Table Spoon
बेकिंग सोडा- Baking Soda – 1 /2 Tea Spoon
बेकिंग पावडर – Baking Powder – 1 Tea Spoon
दूध - Milk – 140 ml
अखरोट – wall Nut – 1/2 cup
Please visit UFO's Kitchen FB page:
and Subscribe for Recipe by
email at our web site:
Excellent pure vegitarian and favourable to diabetic persons, being free from Sugar
ReplyDeleteExcellently used fermentation property of Gud
अहा। तस्वीर देखकर ही मन ख़ुश हो गया। यूँ मीठा खाना तो मना है पर कभी बहुत मन हुआ तो ज़रूर बनाऊँगी। गुड़ तो वैसे भी फ़ायदेमंद होता है।
ReplyDelete